4 dapper måter å bruke flanellskjorter for gutta denne 2022

4 dapper måter å bruke flanellskjorter for gutta denne 2022
16/05/2022, postet av Alanic Global

Kan du ikke forestille deg livet ditt uten flanellskjorter? Vel, flanellskjorter er et tidløst menns yttertøy som nå står som et symbol på kul og behagelig stil. Vi har samlet få trender i suave flanellskjorte for å legge til en edgy touch til det vanlige streetwear. Å være en bedriftseier i privat etikett, på utkikk etter glanellskjorter med menn, må du koble deg til en av de topprangerte engrosklærdistributørene med en ekspansiv flanellklærkatalog.
Med jeansene dine

De fleste gutter foretrekker å bruke flanellskjorter med denim, da dette antrekket ser uformelt ut, men likevel fasjonabelt ut. Du kan velge en flanellskjorte med hvilken som helst farge, inkludert rød, grønn, hvit, blå, grå, brun eller annet for å koble sammen med de svarte eller blå jeansene dine. Lag dette strøkende antrekket med joggesko eller støvler og bruk en t-skjorte eller hettegenser under det hvis været krever. En rutete flanellskjorte med iøynefallende fargekombinasjon er et allsidig valg å ha på seg med jeans for å se kul og trendy når som helst.
Over t-skjorten din

Hvis du leter etter en dynamisk måte å bære flanellskjorta på, kan du bruke flanellskjorta over en t-skjorte. Velg en t-skjorte i hvitt eller svart som passer med flanellskjortens farge og legg på fottøy med å passe farge. Du kan kaste på deg en rød flanellskjorte over den hvite tee og parre dette med blå jeans eller khaki chino-bukser, eller du kan gå for en blå flanellskjorte med lyseblå jeans og en svart t-skjorte for å lage en robust og hendelsesstil!
Med hettegenser under flanellen

Du kan bruke hettegenser eller en genser under flanellskjorta så lenge nyansene kompletterer hverandre. Velg en stor rød-hvitt flanellskjorte eller en med blå og svarte pledd mønstre til lag med din grå monterte hettegenser eller hvit genser. Kombiner dette ensemblet med jeans eller chino bunn slitasje og joggesko, eller du kan gå med passende joggere og tennissko for å ekko chill vibes! Hvis fargene ikke kolliderer og du føler deg komfortabel med å bruke det, er antrekket ditt sikkert til å se edgy ut.
Under jakken din

Bruk en koselig jakke over flanellskjorta, og pass på at jakken stemmer overens med den estetiske appellen til antrekket ditt. Du kan velge hvilken som helst kul jakke som følger godt med den avslappede stilen til flanellskjorta, eller som de fleste gutter liker den, kan du velge en stilig skinnjakke for å heve det smarte casual-utseendet. For eksempel kan du legge en svart skinnjakke med den svart-hvite flanellskjorta og svarte bukser for å føle deg tette og virke fasjonable.
Som forhandler, på jakt etter menns flanellskjorter, må du koble deg til de beste blant klesprodusentene Dallas med en bred flanellklærkolleksjon. Dette vil gjøre det mulig for deg å lagerføre trendy flanellskjorter i tiltalende fargekombinasjoner og ravishing plaid design.
Lydversjon: Klikk her
Tagger:
klesprodusenter Dallas
Dallas klesprodusenter
Dallas Wholesale Apparel
Dallas grossistklær
Mens flanellskjorter
Mens flanellskjorter grossist
Engros klær Dallas
Engros klær Dallas TX
Engros klærdistributører
Engros klærne leverandører Dallas
engros herre flanellskjorter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *