Videospill -tema Ugly Sweaters + Star Wars Coupon Code

En ting jeg virkelig liker å geek om i julen når det gjelder klær er stygge gensere. Hvordan ble bestemors dårlige strikking til å bli så populær, spesielt blant den yngre generasjonen er utenfor meg. Disse mønstrene skrives ut i desember i de kaldeste byene rundt om i verden på t-skjorter, det er hvor vanlig det er. Det er en god slags stygg, en som viser seg så bra i familieferiebildene og en som du ikke kan se bort fra.
Gitt folks fascinasjon for strikkede mønstre og videospill, har de gode menneskene på DesignByHumans laget en spesiell samling av slike retro -gensere for nerden i familien som også vil gjøre bestemor sjalu.
Matthew Heald A.K.A. Retroreview er en britisk artist, medlem på nettstedet siden 2014, med en forkjærlighet for gamle skole videospill og andre popkulturreferanser. Butikken hans har over 20 stygge genserutskrifter, som du kan komme deg på t-skjorter, men også på crewnekk og hettegensere for kaldere høytider.

Hvis det ikke får deg til å gå, så er her en annen gaveide i dag bare fra de samme designbyhumansene, for Star Wars-entusiaster: Bruk Code Pewpew på alle offisielt lisensierte Star Wars-klær for å få t-skjortene for $ 20 +gratis frakt. Koden vil bare gjelde for t-skjorter, og du kan bare få maksimalt 3 t-skjorter. Og fremdeles kjenner Star Wars Fandom ingen grenser, så dette jeg forstår er en veldig god avtale, for t-skjorter av høy kvalitet.

0/5 (0 anmeldelser)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *