Topp 4 fitness motetrender for våren som er verdt å investere i

topp 4 fitness motetrender for våren som er verdt å investere i
21/06/2016, postet av Alanic Global
Gjør det deg virkelig kjeder og avmotivert ved tanken på å bruke de samme kondisjonsklærne hver dag til treningsstudioet? Noen av de ledende produsentene lager et nysgjerrig spekter av klær, og holder de friske trendene i tankene, som er fulle av moro og quirks. Så sjekk ut disse utlandske trendene og krydder treningsskapet ditt.
Asymmetrisk glidelås hettegensere
Det er endelig å flytte over dine klassiske favoritter og holde verden gjette om ditt neste mest betydningsfulle trendsettende utseende, det være seg på treningsstudioet eller ute på gaten. En sølvgrå hettegenser med asymmetrisk glidelåsdesign er bare ideell for å pakke deg opp i oodler av koselig når det er kaldt ute tidlig på morgenen på våren. Du kan bruke den over en hvit t-skjorte og team med svarte leggings og hvite joggesko.

Siden et stort utvalg av alternativer i genser og hettegensere er tilgjengelig på Wholesale Workout Apparel Manufacturing Hubs, kan selgere sjekke fargekombinasjonene og designene som zip -ups og trekke over for å imponere kundene sine.
Strappy sports -bh
Utskriftene og designene på de stroppende sports -bhene blir så sexy at du vil forlate tankene dine hjemme. Selv kjendiser har vanligvis blitt identifisert utenfor treningsstudioet iført sports -bh i en regnbue med farger og grafikk med fantastiske stroppede design. Mens designere snurrer ut friskt utseende med en sammenkoking av farger som varm rosa, flaskegrønn, kanari gul og mandarin, vil det ganske enkelt være urettferdig å skjule et spektakulært trykk bak en grunnleggende, kjedelig skjorte. Selv om du ikke kan chuck ut topplaget ditt, vil det å ha slitt en sexy bh under under treningsregimet og få deg til å føle deg energisk til å skyve alle grensene.

Avlingstanker
Litt modig å prøve ut klærne dine kan ta deg litt mye mer avstand av å være en stilig kvinne på treningsstudioet eller yogaklassen. Den beskjærte tanken topper med sin lette, lettbryte stil gir en hyggelig kant og masse finesse til hele antrekket. For vårbenet-garderoben, velg et blomsternummer som er like iøynefallende å se på som pustende for huden.

Hvis selskapseiere ønsker å utvide aksjene sine med disse tanktoppene og andre grossisttreningsklærstykker, bør de kontakte en kjent plaggprodusent på nettet og legge inn ordrene sine i bulk.
Subtile striper
Etter utskrifter er striper den nye trendsetteren for denne sesongen. Hvis du prøver striper for første gang, så velg noe i subtile former. Mens de kontrasterende stripene på shortsen vil legge til tekstur, vil monokromene på tank -topper bokstavelig talt ta deg fra treningsstudio til gate og tilbake igjen.

Siden Stripes setter en ny trend, kan selgere banke på et bredt spekter av topper, sports -bh, shorts og bukser i stripete mønstre og hakk opp det konvensjonelle av aksjene. For å bestille ordre, er de pålagt å komme i kontakt med en globalt anerkjent treningsleverandør for treningsklær og sende sine tilpassede behov og detaljer på nettet.

Tagger:
Engros treningsklær
Engros treningsklær
Treningsklær engros

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *