Svartide motemerker å ha på seg

Det er så mange måter du kan støtte og vise din kjærlighet til det svarte samfunnet, og en av disse måtene er ved å legge til disse fremragende svart-eide kvinnelige motemerkene å ha på seg i garderoben. Hanifa er svart-eid motemerke å ha på seg, og det er kostnadseffektivt og fasjonabelt. Å støtte svarteide bedrifter er noe som alltid har vært en del av merkevaren min. Gjennom årene har jeg brukt forskjellige svarte eide motemerker inkludert gjenstander fra Fe Noel her, Icon’s Closet Popular Wedding Guest Dress og for stil skyld frynseskjørt og topp. I dag, på YouTube-kanalen min, deler jeg en prøve- og stilvideo av nylig oppdagede Sør-Koreas herrelandslag i fotball Skjorter merker og mer svarte kvinnelige eide bedrifter som jeg anbefaler på det sterkeste. Stol på meg, du elsker samlingene deres så Sporting CP Skjorter mye som jeg gjør, og det er noe for enhver anledning.
Det er viktig at vi fortsetter å løfte svart-eide virksomheter. Det er så mange merker der ute som du kan støtte, inkludert merkevaren bak dette Nina Corset -skjørtet som jeg har på meg kalt Hanifa. Hanifa er et Maryland -basert etikett designet av Hanifa Mvuemba. Størrelsene deres varierer fra 0 til 20, noe som er fantastisk. Andre merker som jeg også har brukt og fremhevet på Instagramen min, inkluderer leppebaren som jeg for øyeblikket har på meg “guttproblemer” -fargen og denne cushine for målglidekjole … Jeg fikk den i rød blanding og kalkgrønn blanding.
Jeg vil fremheve flere svartide kvinnelige motemerker å ha på YouTube-kanalen min. Sjekk videoen mens jeg vurderer og stil 8 forskjellige utseende fra Andrea Iyamah Vacation, Sai Sankoh Kaftan, Kai Collective Sheer Borussia Dortmund Skjorter Top for sommer og svart og hvit kjole av for stil skyld som er perfekt for din neste formelle begivenhet.

< >

Du kan også glede deg over:

Hvordan kle seg komfortabelt denne høsttakkefesten

Ideer i siste øyeblikk til Valentinsdag …

Hva du skal ha på deg mens du er ute i sommer …

Fantastiske funn under $ 100 å kjøpe nå

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

fornavn

fornavn

fornavn

fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

epostadresse

epostadresse

epostadresse

epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *